Skip to content
Home Montagehandleiding Auto zonnescherm FAQ Klantenservice
Tonade rutor från solarplexius

Veelgestelde vragen over het tinten van autoruiten – beantwoord! Solarplexius Nederland


ZONNWERINGSPANELEN VAN SOLARPLEXIUS ZIJN ANDERS DAN AL HET ANDERE OP DE MARKT.

Omdat ze uniek zijn, heb je misschien vragen. Maak je geen zorgen, we hebben antwoorden! En wij zijn tenslotte de experts op het gebied van autozonwering van Solarplexius.

WAT KOST DAT?

Dit is vaak de eerste vraag die we stellen als we overwegen een nieuw product aan te schaffen. Auto zonweringsschermen van Solarplexius worden op bestelling gemaakt voor uw specifieke voertuig, dus de prijzen variëren. De kosten van drie zonneschermen — voor twee achterpassagiersdeuren en de achterruit — op een standaard sedan zullen waarschijnlijk gemiddeld rond de EUR 150 bedragen. Zonneschermen van Solarplexius zijn, wat de kosten betreft, vergelijkbaar met conventionele raamfolietinten. Het verschil is dat de waarde die inherent is aan Solarplexius zonbescherming het een echt goedkoop maakt.

HOE IS DE KWALITEIT?

Zonneschermen van Solarplexius zijn buigbaar, onbreekbaar en extreem duurzaam. Een ander voordeel van Solarplexius-schermen, ten opzichte van conventionele autoraamfolie, is dat krassen aan de binnenkant van buitenaf niet zichtbaar zijn. Als u de binnenkant van het paneel bekrast, wordt de esthetiek van de tint van buitenaf niet beïnvloed. In tegenstelling tot raamfolie – een eenmalig, semi-permanent product – kunnen Solarplexius-schermen zo vaak als u wilt worden verwijderd en opnieuw worden geïnstalleerd.

Waar zijn ze van gemaakt?

Zonwering voor autos en bestelwagen van Solarplexius zijn gemaakt van hard maar flexibel polycarbonaat. Het materiaal is onbreekbaar en kan uitgebreid worden gebogen zonder schade op te lopen. Het polycarbonaat materiaal is volledig doorgekleurd. Met geïnstallerde tinten is de lichttransmissie van buiten naar binnen slechts 10 procent. De eigenschappen van het materiaal werken net als een zonnebril: je kunt perfect naar buiten kijken, maar de tinten maken het onmogelijk om van buitenaf naar binnen te kijken – wanneer de zon van de zij- of achterkant op de voertuig schijnt.

Solarplexius panelen zijn stabiel en buigzaam
Eenvoudig aan te brengen Solarplexius auto zonnewering

Hoe moeilijk is het om te installeren?

Het monteren van gewone raamfolie is een hele klus, maar Solarplexius zonneschermen zijn in een handomdraai te installeren. Letterlijk! Bij het plaatsen van traditionele raamfolie moet men worstelen met water, zeep en lijm. Om nog maar te zwijgen van de moeilijke taak om de film precies zo te positioneren en luchtbellen te vermijden. Geen wonder dat het resultaat van het gebruik van raamtintfolie vaak onbevredigend is. Met Solarplexius zonneschermen voorkom je al deze problemen. Solarplexius panelen worden voorgesneden geleverd volgens uw specifieke automodel. Het enige wat je hoeft te doen is het paneel in de schone raam te buigen en vast te zetten met de meegeleverde stopclips. Het hele proces duurt meestal ongeveer een kwartier.