Skip to content
Home Montagehandleiding Ramen tinten Auto zonnescherm Zonnefilm vs Solarplexius Voor bedrijven Kinderen Hondeneigenaren Sneezeguard Taxi Faq Klantenservice

AUTO ZONNESCHERM

MONTEER AUTO ZONNESCHERM ZONDER ZONNEFILM


Geen water, geen lijm, geen luchtbellen, geen krassen

Makkelijker en slimmer dan zonnefilm

Meer dan 500.000 tevreden klanten in Europa

Eenvoudig zelf te monteren in 15 minuten – en eenvoudig te demonteren wanneer nodig

ZONNESCHERM VOOR DE AUTO GEMAAKT IN 1 MM PC

In tegenstelling tot gewone autoraamfolie is Solarplexius gemaakt van harde, flexibele en buigbare polycarbonaatpanelen. Het materiaal is onbreekbaar en kan worden gebogen zonder te breken. Het materiaal is overal een consistente kleur en de lichttransmissie is slechts 10%. Met Solarplexius-zonwering kan niemand in uw auto kijken, maar u als bestuurder kunt wel duidelijk naar buiten kijken.

Het werkt op dezelfde manier als een zonnebril en heeft in principe dezelfde eigenschappen als zonnefilm. Het vermindert de warmte, verwijdert 90% van het directe zonlicht en zorgt voor privacy in uw auto.

Solarplexius is crash-getest door de Zweedse VTI en goedgekeurd door de Duitse TÜF.

SNELLE EN EENVOUDIGE INSTALLATIE VAN
ZONNESCHERM AUTO

Voor de meeste automodellen heeft u geen gereedschap nodig voor de montage. Onze voorgesneden zonweringswagen wordt achter het vaste interieur van de wagen geplaatst en met kleine clips op zijn plaats gehouden. Afhankelijk van het aantal ruiten dat u wilt tinten, monteert u het Solarplexius zonnescherm in ca. 15 minuten. Dankzij het feit dat onze zonneschermen voor auto’s precies op uw automodel zijn voorgesneden, krijgt u een perfect aangepaste tint voor uw autoruiten.

GEEN BELLEN, GEEN KRASSEN,
GEEN WATER, GEEN LIJM

Het monteren van autoraamfolie is niet eenvoudig. Het aanbrengen van de folie zodat deze het hele raam bedekt en luchtbellen vermeden worden is niet eenvoudig. De resultaten zijn vaak slecht zijn en zullen u ontevreden achterlaten. Met Solarplexius auto zonnescherm voorkom je deze problemen. De panelen worden op maat van uw autoruiten geleverd volgens elk uniek automodel. Buigt u de Solarplexius panelen eenvoudig op hun plaats en zet u ze vast met de meegeleverde bevestigingsclips. Dit duurt over het algemeen ongeveer 15 minuten. Een ander voordeel van Solarplexius auto zonnescherm is dat u geen zichtbare krassen van buitenaf kunt krijgen. Als u het paneel per ongeluk aan de binnenkant krast, is dat van buitenaf niet te zien.

med og uten solskjerming

OP MAAT GEMAAKT PANELEN VOOR MEER DAN 4500+ AUTOMODELLEN

Na bestelling worden uw Solarplexius zonweringspanelen speciaal voor u geproduceerd. U hoeft zelf niets te knippen of af te stellen en in de meeste gevallen hoeft u ook niets te demonteren.

We hebben zonweringspanelen voor meer dan 4500+ verschillende automodellen en het assortiment wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe en oudere voertuigen. Als u uw automodel niet kunt vinden in onze voertuigzoeker, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen of onze klantenservice te bellen voor hulp.

eksporterer Solarplexius solskjerming til hele 12 land i Europa

MEER DAN 500.000 TEVREDEN KLANTEN

Solarplexius werd opgericht in 1988 in Linköping, Zweden. Sindsdien hebben we onze markt vergroot en tegenwoordig exporteren we onze panelen naar 12 verschillende landen in Europa. Dit heeft het voor ons mogelijk gemaakt om op maat gemaakte zonweringspanelen te leveren aan meer dan 500.000 tevreden klanten en hun auto’s. Wij produceren al onze producten in Linköping.

solskjerming reduserer risikoen for innbrudd og gir bilen et penere utseende.

BESCHERMING TEGEN DE ZON EN DIEFSTAL

De grootste reden waarom mensen zonwering voor auto’s op autoruiten gebruiken, is dat ze de warmte willen verminderen en de transparantie in de auto willen tegengaan. Door zonwering op uw auto te installeren, creëert u een comfortabeler autoklimaat waar u en uw passagiers een comfortabelere autorit krijgen. Solarplexius auto zonnescherm houdt 90% van het directe zonlicht tegen en reduceert de warmte aanzienlijk. Bovendien stopt de solarplexius auto zonnescherm alle transparantie op de vensters die u kiest om te tinten. Dit verkleint de kans op inbraak en geeft de auto een mooiere uitstraling.

solskjerming i bilen bidrar til å oppnå personvern på bilvinduet. En slik personvern bidrar til å redusere risikoen for innbrudd og tyveri.

PERFECTE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN

Zonwering voor auto’s kan een goede oplossing zijn voor bedrijfsleiders en andere werknemers, die veel rijden tijdens werkuren. Veel werknemers hebben vaak gereedschap, tests, laptops en andere waardevolle spullen in de auto. Het gebruik van zonwering in de auto helpt om privacy op de autoruit te realiseren. Dergelijke privacy helpt het risico op inbraak en diefstal te verkleinen. Omdat het zeer moeilijk is om van buitenaf door de Solarplexius zonwering heen te kijken, is het bijna onmogelijk om in de auto te kijken.