Skip to content

Te vermijden fouten bij het tinten van autoruiten  


Het tinten van autoruiten kan een geweldige manier zijn om het uiterlijk van uw auto te verbeteren en uzelf te beschermen tegen de schadelijke straling van de zon. Hier volgen enkele fouten die u kunt vermijden wanneer u overweegt uw autoruiten te laten tinten:  

KIEZEN VOOR GOEDKOPE FOLIES

Hoewel het tinten van autoruiten een behoorlijke investering kan zijn, is het belangrijk om niet voor goedkope folies te kiezen. Goedkope folies kunnen gemakkelijk gaan bubbelen en vervellen en zullen u niet goed beschermen tegen de zon. Investeer in plaats daarvan in een kwaliteitsfolie die nog jaren meegaat.  

NIET NAGAAN OF HET MAG VOLGENS DE WET

In sommige landen is het illegaal om bepaalde percentages tint op uw autoruiten te hebben. Zorg ervoor dat u de wetgeving in uw land controleert voordat u uw autoruiten laat tinten, zodat u niet wordt aangehouden en beboet.  

HET BENADEREN VAN AMATEURS

Veel autobezitters maken de fout om amateurs te benaderen voor het tinten van hun autoruiten. Hoewel er een aantal geweldige amateur autoraam-tinters zijn, zijn deze personen geen professionals. Daarom is het belangrijk om je onderzoek te doen om ervoor te zorgen dat je iemand je autoramen laat tinten die weet wat ze doen. Anders eindig je wellicht met slecht getinte ruiten.  

NIET WETEN HOE DE TINT MOET WORDEN VERWIJDERD

Als u ooit de getinte autoruiten moet verwijderen, zorg er dan voor dat u weet hoe u dit op de juiste manier moet doen. Het onjuist verwijderen van de tint kan de autoruiten beschadigen, dus het is het beste om deze taak over te laten aan een professional.  

GEEN REKENING HOUDEN MET HET KLIMAAT

Als u in een over het algemeen warm en zonnig klimaat woont, moet u ervoor zorgen dat de tint die u kiest van hoge kwaliteit is. Anders kan de kleurstof in de hitte gaan vervagen en bubbelen.  

Als u uw autoruiten wilt laten tinten, bekijk dan de nieuwe methode voor het tinten van uw auto door Solarplexius. Wij zijn een professioneel bedrijf voor het tinten van autoruiten met meer dan 30 jaar ervaring. Wij hebben kant-en-klare kits auto blindering voor meer dan 4.500 automodellen die op maat worden gemaakt voor uw auto. Bezoek Solarplexius.nl vandaag nog voor meer informatie over onze diensten op het gebied van autoruiten tinten.