Skip to content

Gids voor het installeren van de Solarplexius Tints op Volkswagen Caddy Windows 


Bij Solarplexius zijn we trots op de eenvoudige doe-het-zelf installatie van onze zonweringspanalen. Zonder enige ervaring kan iedereen in een mum van tijd zijn autoruiten blinderen.

Ongeveer 85% van alle auto’s in ons assortiment heeft hetzelfde montageprincipe.

Maar in dit artikel willen we ons richten op auto’s die een andere montagetechniek/-proces hebben.

We hebben volkswagen (VW) Caddy als voorbeeld gekozen om dit te illustreren. En we willen u laten zien hoe gemakkelijk het is om de ramen van auto’s te blinderen met schuifdeuren/ramen en andere specifieke functies.

De installatie van deze zonweringpanelen in de VW Caddy is een makkelijk proces, ook al kan de auto variëren met verschillende combinaties van ruiten. U kunt vaste ramen hebben, schuiframen die kunnen worden geopend, zijruiten met  verschillende lengtes of twee verschillende soorten achterruiten. Om het onze klanten gemakkelijk te maken, hebben we ervoor gekozen om slechts een paar items op onze website te tonen en na het bestellen de specifieke versie van uw auto te bespreken. Het enige wat je van te voren aan moet geven is of je Caddy een kort of lang (maxi) model is. Zodra we uw bestelling hebben ontvangen, neemt ons ondersteuningsteam contact met u op om erachter te komen welk type autoruiten uw auto precies heeft. Dan produceren wij uw bestelling op maat voor uw Caddy.

Wanneer u uw bestelling heeft ontvangen, moet u dit in gedachten houden:

– Controleer of uw Solarplexius levering niet beschadigd is.
 Controleer voordat u begint met monteren of uw levering overeenkomt met de ramen van uw auto. Plaats hiervoor de Solarplexius panelen aan de buitenkant van het glas, zonder de folie te verwijderen.
– Zorg ervoor dat de ramen van uw auto schoon, stofvrij en droog zijn voordat u ze installeert.

ZONWERING AUTORUIT KLEURING VOOR VOLKSWAGEN (VW) CADDY

Wij hebben op-maat-gemaakte zonweringspanelen voor alle Caddy modellen in ons assortiment. Zowel de oudere versies (K9) als de Caddy Maxi en de nieuwste versie (Generatie 5) zijn snel en eenvoudig te blinderen met Solarplexius tinten. 

Omdat VW Caddy in vele uitrustingsvarianten verkrijgbaar is, beperken we ons tot het aantal sets in onze webshop. Na uw bestelling neemt onze klantenservice contact met u op om de juiste samenstelling voor u te bepalen.

Wij hebben Solarplexius voor alle soorten ramen en kunnen daarom voor elk Caddy model zonweringspanelen aanbieden.

HIER KUNT U DE INSTALLATIE VIDEO VOOR VW CADDY ZIEN

STAP VOOR STAP MONTAGE

Scheibentönung für Schiebefenster im VW Caddy

INSTALLATIE VAN AUTOTINTEN VOOR SCHUIFRAMEN IN VW CADDY

Plaats de panelen van binnenuit tegen de autoruit.

Wanneer je tevreden bent met de plaatsing, gebruik dan de bijgeleverde bevestigingsclips om de panelen op hun plaats te houden.

SCHUIFRAMEN KUNNEN WORDEN GEOPEND MET SOLARPLEXIUS

Scheibentönung mit Solarplexius bei Schiebefenstern
Einsetzen der Solarplexius Vorsatzscheiben

ZONWERINGSPANELEN IN DE
ZIJRUITEN IN CADDY

De Solarplexius voor de zijruiten wordt eenvoudig achter het interieur/metalen rand van de auto geplaatst door onze panelen te buigen. Maak je geen zorgen, onze zonweringspanelen zijn onbreekbaar. Ook hier dienen de panelen te worden bevestigd met bevestigingsclips die de panelen op hun plek houden. 


HERHAAL DE INSTALLATIEPROCEDURE
VOOR ALLE ZIJRUITEN

Solarplexius Sonnenschutz, passgenau für 4500 Modelle

TINTING VAN DE ACHTERRUIT MET SOLARPLEXIUS ZONWERENDE TINTEN

Ook de achterruit van de VW Caddy is met de Solarplexius in een handomdraai te blinderen. Net als de zijruiten buig je onze schijf achter het interieur van de auto. Omdat de achterruit groot is, kan het in sommige gevallen makkelijker zijn om deze te monteren door in de laadruimte te kruipen en de achterklep te sluiten. Zorg ervoor dat je iemand bij de hand hebt die de achterklep kan openen wanneer je de Solarplexius hebt geïnstalleerd. 

Bevestig tot slot ook de achterruit met de meegeleverde clips. 

Het is super eenvoudig om de ramen van uw VW Caddy te blinderen met Solarplexius. Op ons YouTube-kanaal vind je veel installatievideo’s!