Skip to content

Solarplexius kortingscode 


Welkom bij Solarplexius! We zijn hier om je te helpen besparen op het tinten van je autoruiten. Solarplexius staat bekend om zijn superieure, eenvoudig te installeren raampanelen voor auto’s en bestelwagens en nu kun je profiteren van onze producten voor een nog betaalbare prijs. 

Ontgrendel geweldige besparingen!

Of je nu een nieuwe of trouwe klant bent, we hebben een Solarplexius kortingscode speciaal voor jou. Blijf koel en comfortabel met onze topproducten en bespaar tegelijkertijd. Kopieer simpelweg de kortingscode en plak deze tijdens het afrekenen om van je korting gebruik te maken.  

Mis het niet! 

De volgende (algemene) Solarplxius kortingscodes zijn op dit moment beschikbaar. 

Algemene kortingscode 

Bent u een nieuwe klant? Gebruik deze code om 10% korting te krijgen op uw eerste aankoop. Welkom bij de Solarplexius-familie! 

Code : FIRST10 ; Korting 10% 
Code: xmas ; Korting 15%

Hoe gebruik ik mijn Solarplexius kortingscode? 

Heel eenvoudig: voer de code in tijdens het afrekenen, druk op activeren en uw korting wordt verrekend. 

Mijn kortingscode werkt niet?  

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je kortingscode niet werkt. De code kan zijn verlopen of verkeerd gespeld zijn bij het afrekenen. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice als je problemen hebt met het gebruik van je code. Je kunt hier de contactgegevens vinden op https://solarplexius.nl/nl/klantenservice/

Waarom kiezen voor Solarplexius voor mijn auto? 

Bij Solarplexius draait het niet alleen om het bieden van zonwering van je auto, dan draait het ook om het verbeteren van jouw rijervaring. Als het gaat om het kiezen van de juiste zonneschermnen voor jouw voertuig, is Solarplexius de beste keuze om verschillende redenen. 

Onze producten bieden niet alleen bescherming tegen de felle zonnestralen, maar ze bieden ook verbeterde privacy en esthetiek voor jouw auto. Gemaakt van hoogwaardige materialen dienen onze zonneschermen als een effectief schild dat schadelijke UV-stralen en warmte filtert, waardoor een comfortabele omgeving in de auto wordt gegarandeerd, zelfs in de piek van de zomer. 

Bovendien is de installatie van de Solarplexius zonneschermen snel en probleemloos, een functie die ons onderscheidt van de concurrentie. Je hebt geen professionele hulp of speciaal gereedschap nodig, omdat onze zonneschermen zijn ontworpen voor eenvoudige hantering en binnen enkele minuten kunnen worden geïnstalleerd. 

Bij Solarplexius geloven we in klanttevredenheid en dit komt tot uiting in onze vriendelijke en snelle klantenservice. Naast het aanbieden van een uitstekend product zorgen we ervoor dat onze klanten een naadloze koopervaring hebben, van het bekijken van ons assortiment tot het installeren van hun nieuwe zonneschermen. 

Dus waarom wachten? Kies Solarplexius voor voor jouw auto en ervaar de combinatie van kwaliteitsservice en comfort. 

Of je nu een nieuwe of een trouwe klant bent, wij hebben de perfecte zonneschermen voor jouw voertuig en budget. Word vandaag nog lid van de Solarplexius-familie en ervaar het verschil! 

Kies jouw automodel uit de Autozoeker hieronder en plaats nu jouw bestelling.