Skip to content

BESCHERMING TEGEN HITTE VOOR KINDEREN

Niet alleen belangrijk voor de kinderen


PRIVACY EN ZONWERING IN ÉÉN – DE OP MAAT GEMAAKTE ZONWERENDE AUTOAFDEKKINGEN VAN SOLARPLEXIUS

Als ouder weet u hoe vermoeiend het kan zijn om met kleine kinderen in de auto te zitten. Vooral als de zon hoog aan de hemel staat. Vaak ziet u noodoplossingen, bijvoorbeeld handdoeken die aan de ruit worden vastgemaakt of veel te kleine zonwering die met een zuignap werden bevestigd, deze oplossingen zorgen vaak voor meer frustratie dan vreugde. Met ons systeem heeft u auto zonneschermen die perfect passen, waar de zon ook staat. Het getinte polycarbonaat beschermt effectief tegen zonnestralen en zorgt ervoor dat uw voertuig veel langzamer opwarmt.

Laat kinderen en dieren nooit alleen in uw auto. Zelfs bij normale temperaturen kan het op de achterbank zo heet worden dat de inzittenden aan ernstige gezondheidsrisico’s worden blootgesteld.

BESCHERM UW KINDEREN TEGEN UV-A EN UV-B STRALEN

Of het nu door de laagstaande zon komt of door een lange autorit, kinderen hebben het vaak niet naar hun zin in de auto. Solarplexius beschermt uw inzittenden niet alleen tegen te veel zonnestralen en UV-A- en UV-B-stralen, maar zorgt er ook voor dat kinderen zich op hun gemak voelen.

Afhankelijk van de stand van de zon en de buitentemperatuur kan het interieur van de auto opwarmen tot temperaturen van meer dan 50 °C. Zorg voor voldoende afkoeling via airconditioning en toevoer van frisse lucht.

HOE SNEL WARMEN AUTO’S OP IN DE ZON?

Zoals u in deze tabel kunt zien, loopt de temperatuur al na korte tijd sterk op.

Buitentemperatuurbinnentemperatuur. na 5 minna. 10 Minna. 30 Minna. 60 Min
20°C24°C27°C36°C46°C
24°C28°C31°C40°C50°C
30°C34°C37°C46°C56°C
34°C38°C41°C50°C60°C
40°C44°C47°C56°C66°C

SOLARPLEXIUS VERTRAAGT DE OPWARMING VAN UW AUTO

Wanneer de zon schijnt kan het interieur van de auto snel twee keer zo warm worden als de buitentemperatuur. Baby’s en kinderen hebben een gevoelige huid en hebben daarom speciale bescherming tegen UV-stralen nodig.

Onze autozonwering is daarom bijzonder geschikt voor gezinsauto’s omdat deze, in tegenstelling tot veel concurrerende producten, de gehele ruit bedekt, zodat uw kinderen goed beschermd zijn tegen de zon en UV-stralen. Ongeacht hoe de zon staat en waar u rijdt.

Een ander voordeel is het goede zicht door het onbreekbare Macrolon acrylglas dat we gebruiken. Dit vermindert het risico op reisziekte aanzienlijk. (In vergelijking met een zonnescherm van gaas). Dit is erg belangrijk, vooral bij langere autoritten, bijvoorbeeld op vakantie.

In het algemeen is het belangrijk dat u het interieur van uw auto goed beschermt tegen overmatige blootstelling aan de zon. Het interieur kan erg warm worden zijn als er directe zon op schijnt, vooral voor kleine kinderen: Warmteophoping en problemen met de bloedsomloop kunnen het lichaam van het kind al bij korte autoritten belasten.

Met onze zonwering voor auto’s warmt uw auto tot 30% langzamer op.
(Vergeleken met een voertuig zonder zonwering) Een directe vergelijking ziet u ook hier in de video – In onze test hebben we 2 identieke voertuigen 25 minuten in de zon geparkeerd. .

Om de opwarming van uw voertuig te vertragen, adviseren wij natuurlijk onze op maat gemaakte zonwering.

DE MEEST GESTELDE VRAGEN IN ÉÉN OOGOPSLAG:

Is de Solarplexius zonwering auto veilig?

Onze zonwering is onbreekbaar en TÜV-gecertificeerd. We hebben onze panelen laten testen in crashtests en door allerlei vrijwilligers. De panelen zijn uiterst veilig. Onze klanten bevestigen dit. We krijgen vaak te horen dat de Solarplexius-panelen bij ongelukken hebben voorkomen hebben voorkomen dat inzittenden gewond raakten door rondvliegende glassplinters.

Hoe worden de Solarplexius zonweringschijven bevestigd?

Onze op maat gemaakte zonwering worden speciaal op uw voertuig afgestemd, zodat u deze gemakkelijk zelf in het voertuig kunt plaatsen en monteren. Voor de montage plaatst u de zonwering gewoon van binnenuit voor de autoruit (achter de voertuigbekleding) om te voorkomen dat deze verschuift, tevens plaatst u de meegeleverde bevestigingsclips. Meer informatie over de installatie vindt u hier:

Kan ik de achterruiten nog gebruiken?

De Solarplexius tint wordt van binnenuit in de bekleding van de ruiten aangebracht. Als u de knoppen van de ruiten bedient, gaan de originele ruiten naar beneden en weer naar boven. De auto zonneschermen blijven zitten om te voorkomen dat ze bij het sluiten krassen maken op de borstelafdichtingen. Als u lucht in de auto wilt laten, kunt u de autozonwering met een handomdraai verwijderen en gemakkelijk weer terugplaatsen. Het is dus belangrijk om de ruiten tijdens het rijden niet te laten zakken. Wij raden het daarom aan om de ruiten bij de achterbank te vergrendelen. Als de achterruiten vaak worden gebruikt, raden wij het aan om alleen de vaste ruiten te tinten.

Heeft u nog vragen?

Wij hebben meer informatie voor u samengesteld in onze FAQ.
Als u daar niet vindt wat u zoekt, aarzel dan niet om onze support te contacteren.