Skip to content
Home Montagehandleiding Ramen tinten Auto zonnescherm Zonnefilm vs Solarplexius Voor bedrijven Kinderen Hondeneigenaren Sneezeguard Taxi Faq Klantenservice

SOLARPLEXIUS MONTAGEHANDLEIDING

Hoe een solarplexius zonnescherm op uw auto te monteren?


VIDEO OVER INSTALLATIE

Bekijk de video waarin u stap voor stap kunt zien hoe u Solarplexius autoruittint op uw auto monteert.

Zonneschermen van solarplexius lijken in niets op voorgesneden zonnefilm. Solarplexius zonwering is een harde, onbreekbare en voorgesneden polycarbonaat zonwering. Je hebt een getinte auto in 15 min en het resultaat is altijd perfect.

SOLARPLEXIUS INSTALLATIE – STAP VOOR STAP

Solarplexius toning er den mest holdbare toningen på markedet for bilvinduene dine.

1. VOOR DE MONTAGE

Solarplexius tinten is het meest duurzame tinten op de markt voor uw autoruiten. Het resultaat is altijd perfect. Indien nodig kunt u het scherm ook demonteren, hierdoor is het zeer eenvoudig om Solarplexius tint op uw auto aan te brengen.


Controleer of de levering niet beschadigd is. Bij beschadiging van de verpakking documenteer dit met een foto. Open de verpakking en controleer of geen van de parasols beschadigd is.

Vask og tørk bilvinduene forsiktig, bruk gjerne vindusrenser og et ikke-vevd stoff. 

2. WAS EN DROGEN DE AUTORUITEN

Veeg de binnenkant van alle glaspanelen van de auto voorzichtig schoon, bij voorkeur met glasreiniger en een microvezeldoek. Veeg de beschermfolie op de Solarplexius zonnebrandcrème schoon met een licht vochtige doek om stof te verwijderen. Om het interieur van de auto te beschermen tegen beschadigingen/krassen tijdens de montage van Solarplexius, kunt u ter bescherming aan het interieur afplakband aanbrengen.

Belangrijk! Bescherm het interieur van de auto
Om het interieur van de auto te beschermen tegen beschadigingen/krassen tijdens de montage van Solarplexius, kunt u ter bescherming aan het interieur afplakband aanbrengen.

Fjern beskyttelsesfilmen fra solarplexius solskjerming

3. VERWIJDER DE BESCHERMENDE FILM

Gebruik de meegeleverde handschoenen om vingerafdrukken en vetvlekken op de voorgesneden zonnebrandcrème te voorkomen. Kies om te beginnen een raam en trek dan langzaam de beschermfolie eraf om statische elektriciteit te voorkomen.

solbeskyttelse som kan bøyes så mye du vil, uten at den ødelegges.

4. BEGIN MET DE INSTALLATIE VAN ZONWERING

Let op: dit is een zonnebrandcrème die je zo ver kunt buigen als je wilt, zonder te beschadigen. Begin in de diepste hoek van het raam en buig vervolgens het zonnescherm in de rest van het raam.

Demontage van het interieur van de auto is niet nodig.

solarplexius plater er uknuselige

5. BUIG ZONDER BREKEN

Bij het monteren van de zonneschermen moeten ze meestal licht gebogen worden om achter het reguliere interieur van de auto te komen. Houd er rekening mee dat onze zonwering zo veel kan worden gebogen als je wilt zonder te breken.


Maak je geen zorgen, onze solarplexius zonneschermen zijn onbreekbaar.
Zorg ervoor dat het zonnescherm op de ramen gecentreerd is en dat er geen lichttransmissie op de autoruit is

6. INSTALLATIE VAN CLIPS

Trek na montage de beschermfolie van de tape op de meegeleverde kunststof clips. Zorg ervoor dat de zonwering op de ruiten gecentreerd is en dat er geen lichttransmissies op de autoruit zijn. Schuif vervolgens het platte deel van de meegeleverde clips tussen de parasols en het interieur van het reguliere interieur van de auto, zodat het dikkere deel van de strip tegen het interieur aanligt.

De lijm moet worden aangebracht op de Solarplexius raamtint

Op Solarplexius YouTube vind je tips en video’s voor het gebruik van Solarplexius zonnescherm voor Volvo, Solarplexius zonwering voor BMW en andere relevante automodellen.