Skip to content
Home Montagehandleiding Auto zonnescherm FAQ Klantenservice

EEN AANGENAME BINNENTEMPERATUUR VOOR DIEREN


hondeneigenaren

In de auto, moet de hond in een hondenkooi zitten of vastgemaakt worden met een specifieke hondengordel.Ook wanneer je katten, vogels of andere dieren vervoert doe je dit maar beter veilig. Je wil de dieren tijdens de rit immers niet laten lijden. Een zonnescherm dat je dieren beschermt tegen direct zonlicht behoort dan ook tot de standaarduitrusting.

Hundägare i bagagen av sin bil. Tona rutorna för att minska värme och insyn i bilen

GOEDGEKEURDE EN BEWEZEN BESCHERMING

VERHOOG DE VEILIGHEID

Omdat het Solarplexius zonnescherm als gegoten zit, schep je een aangenamer binnenklimaat voor jou en je passagiers. Bovendien vermindert Solarplexius de inkijk in je wagen, waardoor de kans op inbraak verkleint. Getinte ramen geven je wagen ook een geweldige uitstraling. Solarplexius voorkomt krassen en je hebt geen last van blazen zoals bij een zonnefilm soms voorkomt. Solarplexius werd getest en goedgekeurd door zowel het Zweedse VTI als het Duitse TÜF.

SNELLE LEVERING

De voorgevormde Solarplexius zonneschermen kunnen al de volgende werkdag geleverd worden. Na je bestelling maken we je scherm in onze fabriek te Linköping. In de namiddag vertrekt je pakje. We hebben onze eigen productiefaciliteiten en vallen dus nooit zonder stock. We verzenden al je producten onmiddellijk. De verzending is altijd inbegrepen in de prijs.

Aandacht! Laat honden, katten of andere dieren nooit alleen achter in de auto, zelfs niet voor enkele minuutjes. Zelfs op een bewolkte dag kan de temperatuur al snel boven de 25 graden oplopen. Bij extreme hitte helpen zelfs zonneschermen en zonwering niet.